Agenda / Workshops

Beginners

Bij Focus in Movement kun je kiezen uit 3 manieren om Chi Neng Qigong aan te leren:
Je kunt beginnen met het volgen van een beginnerscursus van 10 wekelijkse lessen van 1,5 uur , je kunt kiezen voor een introductieworkshop van 2 dagdelen of privéles nemen; Voor welke methode je ook kiest, er wordt altijd veel aandacht besteed aan een goede houding en een optimale concentratie. En natuurlijk leer je de basisoefeningen van Chi Neng.

Vervolgcursus en verdieping

Heb je op een gegeven moment behoefte aan verdieping en/of regelmaat, dan kun je bij Focus in Movement terecht voor een vervolgcursus of een verdiepingsworkshop.

Waar we vooral mee aan de slag gaan, is bewustwording. In eerste instantie bij het ervaren en controleren van (de Qi in) het lichaam en, als gevolg daarvan, ook in het dagelijks leven. Door je aandacht te focussen, zullen externe prikkels je minder overvallen. Hierdoor kun je makkelijker en doelgericht richting geven aan je leven, en zul je meer energie overhouden. Daarnaast zul je een bredere blik ontwikkelen, zodat je de dingen helder gaat zien en in het juiste perspectief kunt plaatsen.

Bedrijfstrainingen

Speciaal voor bedrijven bestaat de mogelijkheid voor bedrijfsworkshops. In overleg kan geopteerd worden voor een (kennismakings)workshop van 1 tot 2 uur, wekelijkse sessies of workshops van een of twee dagen.
Neem contact met ons op voor overleg en meer informatie:
T: 06 26314275     E: info@chinengqigong.org